#Sista veckan

Imorn är sista veckan innan årets första start! Nervös faktiskt 🙂

Är ju ”bara” en Clear Round men det är ju hans första riktiga ritt. Har precis som vanligt satt upp delmål. Denna tävling är målet att få en bra veterinärbesiktning och en bra start. Att hitta ett lugnt och jämt tempo ute på banan. Resten är bara bonus. Detta är ändå bara hans start på distanslivet 🙂

Denna start sätter riktlinjerna för resten av säsongen för honom. Kommer utgå från hur det går på lördag när jag väljer kommande tävlingar. Så nu väntar jag bara på att ryttarmeddelandet skall läggas ut så man kan planera. Har med mig ett stort gäng till tävlingen. Mamma och syrran är den stabila grunden i gänget. Sedan har jag också med mig Jenny som rider Miten hos mig och så Arpi. Ska bli kul att se vad de tycker om själva tävlingsmomentet som jag pratat om 🙂

Inför tävlingen såhär sista veckan så planerar jag bakåt. Dvs promenad lördagmorgon, promenad och packning fredag, skrittpass torsdag osv…

Idag skulle jag varit iväg och ridit med Anne och gänget i Kristinehamn men blev inte så för våran del. Men ska pallra mig ut med Kamma i vårvädret nu i eftermiddag ist. Härliga påskvädret med sol, plusgrader, ingen snö och snålblåst 😉 

 

Publicerat av

Crescam Endurance Team

Crescam Endurance Team tränar och tävlar distansridning sedan 1999. Varmt välkomna att följa oss i vardagen!