#Inspo

Instagram är rätt mycke inspo! Älskar att surfa runt en stund och inspireras/motiveras!

Men största inspon och motivationen får jag ifrån Annelie. Man har ju vissa sämre dagar när man helst bara vill krypa ner under täcket när man kommer hem från jobbet men då brukar jag tänka: Vad skulle Annelie gjort? Tränat såklart! Och så får jag motivation 🙂

 Vi pratade lite undertiden vi var i Dubai ang min framtid, mina förväntningar och jag har kommit fram till att jag önskar inte bli världsbäst, jag behöver inte vinna allt utan jag vill bara bli duktigare, göra bra tävlingar och ha kul påvägen. Jag inser att jag har begränsningar och accepterar dom. Lägger ribban efter dom och sätter realistiska mål!

Vad är era drömmar och mål?

Publicerat av

Crescam Endurance Team

Crescam Endurance Team tränar och tävlar distansridning sedan 1999. Varmt välkomna att följa oss i vardagen!

2 reaktioner till “#Inspo”

  1. Hästmässigt så är mitt mål nu bara att komma över rädslan jag dragit på mig och hitta tillbaka till glädjen. Mina senaste medryttarhästar har satt sina spår och allt vad hästar heter lades på hyllan när jag flyttade till Dalarna. Hästköpar-drömmen lagd på is. Funderar på att börja på ridskola igen bara för att se att det faktiskt inte går åt skogen varje gång jag sitter på en häst, och man blir ju inte påkörd i ett ridhus.

    1. Ja den där glädjen är viktig att hitta igen, det ger ju så mycket till övriga vardagen lixom.
      Jag hade en hel del rädsla iom allt med Kamma, men lyckats träna bort den tack vare John Ricketts.

Kommentarer inaktiverade.