#Sista dagen som 30 åring

Kom på i helgen att jag ju fyller år i veckan, är de då man börjar bli gammal när man glömmer bort sånt? Haha

Ah inge speciellt eftersom jag fyllde jämt förra året så denna kommer jag fira på jobbet största delen av dagen ändå så. Sen ska Kamma skritta ut på kvällen inför helgens tävling (eller långa träningspass som jag vill kalla de) så det är som vilken dag som helst egentligen.

Idag var jag och Jenny ute och red sista ordentliga passen inför helgen.  

 Solen sken stundtals och då var det riktigt varmt å gött. Vi red igenom en del tätskog ,vilket var perfekt träning för Kamma då han ju ogillar saker som nuddar honom och som låter! Samt att det har inte hunnit torka upp efter snön smält så de va lite mjukt å ”mushigt” på stigarna vilket han heller inte uppskattar 😉 Så ännu mer bra träning. Han bryr sig inte om vattenpölar men just när marken suger tag om hoven så vet han inte vad han ska ta sig till 🙂 

 

Publicerat av

Crescam Endurance Team

Crescam Endurance Team tränar och tävlar distansridning sedan 1999. Varmt välkomna att följa oss i vardagen!