#Dagen innan dagen D!

Nervös som få! Jag vet att vi förberett oss väl, att jag bara ska tänka det som en träning men va fan, de är ju hans första Clear Round! Vilket för oss, med våran historia, är rätt stort 🙂

Så håll era tummar för oss imorn 🙂

Har packat och fixat allt inför imorn, ska ut och promenera honom om en stund. De ska ju bli rutin på sånt här med för han, uppladdning lixom. 

 Så för min tävlingsuppladdning blev det en ledig dag med massa krattande av löv och så tog jag fighten mot en stubbe på gräsmattan som jag irriterar mig på varje gång jag klippt gräset. Så i Carro vs stubben blev det 1-0 😉  

 Lite gym kvar ikväll å så fira mig hemma hos mor å far ikväll när syrran kommer. Jag bad om hederlig husmanskost som middag så jag håller mig till matschemat så gott de går 🙂 Men på lördag då jädrar är de ätardag så pannkakor å nutella blir de på tävlingen *mumma*

Annars är mat rätt svårt på tävlingar tycker jag. Proteinbars, kalla pannkakor med nutella och proteinpuddingar är de jag föredrar. En handfull chips för att få i salt också. Dricka föredrar jag stilla vatten med smak för annars är de mycke socker eller bubblor som irriterar magen.

Vad föredrar ni för mat på tävlingar?

Publicerat av

Crescam Endurance Team

Crescam Endurance Team tränar och tävlar distansridning sedan 1999. Varmt välkomna att följa oss i vardagen!