#Träning föder kunskap

En vecka för mig på hotell denna vecka så utifrån de fick jag lägga träningen.

Fredag var de skoning hos bästa Malin på morgonen så när jag ändå var ute och åkte så stannade jag och Kamma till vid gamla skidbacken i Lunedet utanför Karlskoga för att klättra.

8-10 minuter att skritta upp och så traska jag med han ner. När jag red Miten där så skritta jag uppsuttet även ner men Kamma är inte riktig där än med stabilitet så brant nedför samt att det var fortfarande mjukt i backen efter tjällossning och allt regnande hade gjort djupa spår. 

   
Men en trevlig tur med fantastisk utsikt!

Idag var de lektion för Jenny! Bästa Jenny är här hela helgen och ska plåga oss 😉

Idag fokusera vi på hans bukmuskulatur (hjälper honom genom att ha kinesiotejp under magen, ska skriva ett eget inlägg om just tejpen i veckan). 

FILM 🙂

 Såklart kittad med svart å guld 😉 Svarta lindor med guldbootsen med vårat svarta och guldiga schabrak från Jacson. Alltid kul att få vara lite extra snygg sådär 😉 Är så nöjd med sadeln också som nu ligger som en smäck och jag sitter som en smäck i den! Dock behöver lille gubben banta liiite till 😉 Men vi jobbar med att byta fettet mot muskler så sakteliga 😉 

    
 Och imorn ska vi pröva på WE 🙂

Sen kom svärföräldrarna över å gratta Stoffe som fyller år imorn. Då var denna söta med 🙂 

 

Publicerat av

Crescam Endurance Team

Crescam Endurance Team tränar och tävlar distansridning sedan 1999. Varmt välkomna att följa oss i vardagen!