#Förväntningar

Kollade väderappen igårkväll innan jag la mig, regn var dagens prognos… Suck tänkte jag men jaja bara att göra de bästa av de, vi kommer ju någongång tävla i regn så. Men döm min förvåning när jag vaknade till vid 04.00 och det snöade!!! Inte vad jag förväntat mig. Först trodde jag att jag drömde… Gick och la mig igen men när jag gick upp 06.30 så var snön fortfarande där… Suck!


Hästarna var lagom nöjda, tur de iaf inte är jättekallt. Så nu får de gärna regna så snön smälter bort, alternativt kan solen börja lysa och smälta men regn är nog de jag kan förvänta mig.

Aja, flera träningspass är planerade idag och jag ska även hinna med att tvätta fönstrena hemma. Ni förstår nog vilket jag prioriterar 😉

Publicerat av

Crescam Endurance Team

Crescam Endurance Team tränar och tävlar distansridning sedan 1999. Varmt välkomna att följa oss i vardagen!