#Äntligen John-helg

Som jag har längtat! Kurserna med John är alltid en aha-upplevelse och jag känner mig alltid så motiverad och fullmatad med bra träningsinspo när vi är klara.

Denna gång hade jag ett pass med lille Mac och ett pass med Kamma.

Mac har varit väldigt reserverad mot bilar när vi promenerat på grusvägarna. Samt att han är så snabb i reaktionerna så jag har inte hunnit med att reagera på hans beteende i rätt tid. Med honom började vi från grunden igen (jag har haft en lektion med honom förra hösten). Träna att jag ska sätta gränser, jag har varit väldigt tillåtande. Och det i sig har ju avspeglar sig vid just möten med bilar. När vi gick hem så mötte vi 3 bilar och en traktor och det gick bra! Jag visste hur jag skulle påverka honom, vilka ramar jag skulle ha 🙂

Kammas lektion var imorse! Snyggt kittade i vår guldiga outfit 😉

Jag får skylla mig själv att jag fokuserat för mycke på ridningen, absolut inte gjort så mycke grund/markträning som ja borde så… Men de var en jättebra lektion, vi red från marken kan man säga 🙂 Vi kunde konstatera att han iaf inte glömt vad vi lärt honom tidigare (mer jag som glömt detaljerna) 😉 och vi fick faktiskt lite nya övningar att testa och träna på. Mycket bra mental och fysisk träning för Kamma!

Så nu ska jag avsätta en dag per vecka för just John-träning! Och så ska jag boka in han i höst igen å då ska vi visa på alla framsteg 😉

Publicerat av

Crescam Endurance Team

Crescam Endurance Team tränar och tävlar distansridning sedan 1999. Varmt välkomna att följa oss i vardagen!

2 reaktioner till “#Äntligen John-helg”

  1. Jaha du hade alltså gjort samma som mig o lite ”glömt” bort John träningen. Men det är ju så KUL o rida, eller hur?? Ska bli bättring nu så får jag se om jag får bukt med mitt problem.

Kommentarer inaktiverade.