#Uppfostrad

Womac är väluppfostrad 🙂

Efter vi varit å tränat ett pass på travbanan i Backeberga så lastade jag av hemma och ställde honom på stallplan medan ja bar in allt från trailern å fixa klart allt. Han rörde sig inte en meter tack vare att de fanns GRÄS!! 😉 Womac älskar sitt gräs! Efter SM ska han få gå ut på lite mer gräs än nu, har ju velat vänja in han långsamt.Ikväll går anmäla ut för de internationella klasserna på Kristinehamnsritten. 


12 anmälda i våran klass hittills, kommer ramla in nån mer svensk å sen spännande och se hur många utländska det blir. Vi har ett mål och satsar mot det, men som sagt långt lopp där allt kan hända under vägen…

Publicerat av

Crescam Endurance Team

Crescam Endurance Team tränar och tävlar distansridning sedan 1999. Varmt välkomna att följa oss i vardagen!

2 reaktioner till “#Uppfostrad”

  1. Mors. Har bara en fråga – får man galoppträna på banan i Backeberga – vet att man inte fick det förut men de kanske har ändrat på det nu. Skulle behöva köra lite också nån dag med Melizza.

    1. Japp de får man. Man får gå med i deras travklubb så får man rida på banan. Man får bara galoppera i ytterspår. Bara följa deras anvisningar om håll å sånt när man är flera på banan samtidigt men annars inga problem. Har varit där tidig morgon och sen eftermiddag å då varit själv. Funkar kanon:)

Kommentarer inaktiverade.